Jarní výlet TK Plzeň + Setkání tříválců ve mlejně

24.02.2010 19:04

Jarní výlet 12. června

Sraz bude v 9 hod. ráno na parkovišti u Air-parku soukromého sběratele p. Tarantíka ve Zruči u Plzně. Po prohlídce odjedeme společně do Hromnic, kde se projdeme kolem místní přírodní rarity – mrtvého jezírka. Ještě před obědem, který bude pro nás připraven formou cenově zvýhodněného menu na statku Býkov, si prohlédneme místní zemědělskou expozici. Po obědě odjedeme přes Oboru do Plas. Plaský konvent stojí rozhodně za pozornost, což zjistily v minulosti i různé filmové společnosti. A abychom si užili jarní přírody, po návštěvě cisterciáckého kláštera přejedeme přes Babinou a Kozojedy do obce Bohy, odkud se vydáme procházkou ke zřícenině hradu Krašov.

No a zde má každý dvě možnosti: až se pokochá nádhernou vyhlídkou na řeku Berounku, tak si může opéci přinesené špekáčky přímo na hradním nádvoří, kde provozovatelé s takovou možností počítají a pak se vrátí domů, nebo bude pokračovat přes Kožlany do kempu „Na mlejně“, kde bude táborák a od 20 hod. večer s hudbou. Ať se rozhodnete tak či tak, v každém případě je na co se těšit.

Asi se divíte, proč kemp a jak to souvisí s naším výletem. V termínu 11. - 13. června pořádá zemský svaz A.I.C.E. víkend pro majitele a příznivce vozů IFA F9, Wartburg, Barkas i Framo spojený s technickým školením, právě v kempu „Na mlejně“ u Kožlan. No a v sobotu 12. června se připojí k našemu výletu, takže se dá počítat s opravdu mohutnou kolonou. A proto účastníci našeho výletu mají možnost zakončit den společně s účastníky „Setkání tříválců na mlejně“, jak se akce oficiálně jmenuje.

 

Pokud by se chtěl někde zúčastnit této akce, dostane veškeré bližší informace včetně ceníku a možnosti přihlášení na tel. 603869310.

 

 

Kontakt

webmaster: trabi@paltech.cz

trabantklub.plzen@seznam.cz

AMK Trabant
Úslavská 2
326 00 Plzeň

377323689

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode